Om os

Valhallaboden drives af ”Foreningen Til Opførelse Og Drift Af Gudehov I Danmark” (uofficielt kaldet ”hovfonden”). Foreningen er en almennyttig forening, der har som overordnet formål, at helt eller delvist financierer byggeri eller erhvervelse af templer til de nordiske guder og efterfølgende, at vedligeholde sådanne helligdomme.

Foreningen er oprindelig udsprunget af Harreskovens Blótgildes ønske om at opfører et egentligt gudehov til afholdelse af diverse religiøse ceremonier. (Eksempelvis torsdags-blót). Det er dog ikke afgørende at et gudehov kommer til at ligge i eller omkring Harreskoven. Det er heller ikke givet, at der kun er tale om et enkelt tempel eller, at et sådant skal være begrænset til medlemmer af Harreskovens Blótgilde. Der findes asatroende over det ganske land og der findes steder, hvor man, af historiske årsager, kunne tænke sig etablering af højtømrede helligsteder. Derfor har ”Foreningen Til Opførelse Og Drift Af Gudehov I Danmark” en selvstændig berettigelse.

Overskuddet af salg fra Valhallaboden går ubeskåret til ”Foreningen Til Opførelse Og Drift Af Gudehov I Danmark”. Vi har også tilføjet muligheden for at kunne donerer direkte til foreningen gennem Valhallaboden. Gå til kategorien ”hovfonden” og vælg en af de tre donations muligheder. Større beløb kan doneres ved henvendelse på hovfonden@asatempel.dk
Fortsæt
Producenter
Hurtig Find
 
Brug nøgleord for at finde den vare du leder efter.
Udvidet Søgning
0 varer i vognen
Betal med PayPal
Der er p.t. ingen vareanmeldelser
Sprog
Dansk English